LED Nordic’s historie

“Vi skapte LED Nordic, fordi vi hverken ville gå på kompromiss
med et miljøvennlig inneklima samt hyggen i hjemmet.”

Skadelige bivirkninger fra stearinlys

Vi elsker lys, vi elsker kos, derfor skapte vi LED Nordic i 2015. Stearinlys er en av de største klimasyndere, som utleder flere sodpartikler enn biler utleder på en sterkt trafikkert vei. Men for oss er stearinlys er jo lik kos, så vi gikk på jakt etter et miljøvennlig alternativ. Og det fant vi! Perfekt for allergikere, eldre der ikke tørr ha levende lys, og for alle som går opp i et godt inneklima – inkl. oss selv.

Utsolgt etter de første 2 måneder

Da vi åpnet vår nettbutikk på høsten 2015, gikk salget strykende, og allerede etter de første 2 måneder hadde vi utsolgt av alle de den gang tre produkter, vi hadde på vår nettbutikk. Det var fantastisk å se at så mange vil støtte opp om det nye, sunne alternativ i stedet for ekte stearinlys. Et tilfeldig møte med LED stearinlysene ble altså startskuddet til det som i dag er en en fullvoksen nettbutikk ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvennlige produkter.

Et takk for dere

Vi kan heller ikke takke dere nok: vår trofaste kunder som gjør at vi kan kjøre rundt. Vi er så stolte av at så mange av dere har lys til at gjøre det koselig og samtidig ikke går på kompromiss med inneklimaet. Vi tror på at hvis vi går de små skitt sammen, hvis vi vi nyter de små glimtene i livet, ja så vil det hele være litt hyggeligere og koseligere. Hva tror du?

Med vennlig hilsen

Kim og Rikke

Far og datter til både hverandre og Led Nordic