Fri frakt ved kjøp over 999,00 kr
Vi betaler også hele returfrakten
Glade kunder
9,7 ut av 10 på trustpilot
Du kan betale med Mastercard og Visa
Prisgaranti
Vi matcher alle priser

LED Nordic’s historie

”Vi skapte LED Nordic, fordi vi hverken ville gå på kompromiss

med et miljøvennlig inneklima samt hyggen i hjemmet.

Skadelige bivirkninger fra stearinlys

Visste du, at stearinlys er en av de største klimasyndere, som utleder flere sodpartikler enn biler utleder på en sterkt trafikkert vei? Nei? Det gjorde vi heller ikke, før Kim var en tur i Østen tilbake i 2015.

 

Her så han LED stearinlys for første gang og tenkte: ”Det her – det er lurt.” Han tok et sett lys med hjem, viste hans døtre de, som begge hadde samme reaksjon: ”De er flotte, det er lurt, og det er miljøvennlig.” Perfekt for allergikere, eldre der ikke tørr ha levende lys – – inkl. oss selv

Et sunnere alternativ

Vi begynte å se oss om etter LED stearinlys i Danmark, men kunne ikke finne noen, som vi synes, både hadde den rette kvalitet, den velkjente koselige stemning og var miljøvennlig både for vår kroppe og vår klode. Derfor utviklede vi vår egne LED stearinlys og begynte å selge dem på nett.

 

Utsolgt etter de første 2 måneder

Da vi åpnet vår nettbutikk på høsten 2015, gikk salget strykende, og allerede etter de første 2 måneder hadde vi utsolgt av alle de den gang tre produkter, vi hadde på vår nettbutikk. Det var fantastisk å se at så mange vil støtte opp om det nye, sunne alternativ i stedet for ekte stearinlys. Et tilfeldig møte med LED stearinlysene ble altså startskuddet til det som i dag er en en fullvoksen nettbutikk ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvennlige produkter.

 

Vi ønsker å bli bedre hver dag

Tilbake i 2015 var vår største fokus å bytte ut ekte stearinlys til et bedre alternativt som ikke utløste røyk og sot i hjemmet. Men vi er også blitt klokere siden da. Nå handler det ikke kun om at selve lyset er miljøvennlig men også at innpakningen er det, at vårt nettsted er CO2 nøytralt at vi bruker de mest miljøvennlige batterier, og at vi resirkulerer alt hva som kan resirkuleres. Vi er ikke ikke i mål ennå, men vi jobber hele tiden på å bli bedre. Det kan du lese mer om her.

Et takk for dere

Vi kan heller ikke takke dere nok: vår trofaste kunder som gjør at vi kan kjøre rundt. Vi er så stolte av at så mange av dere har lys til at gjøre det koselig og samtidig ikke går på kompromiss med inneklimaet. Vi tror på at hvis vi går de små skitt sammen, hvis vi vi nyter de små glimtene i livet, ja så vil det hele være litt hyggeligere og koseligere. Hva tror du?

 

De koseligste hilsener

Kim og Rikke

Far og datter til både hverandre og lednordic.no