SPØRSMÅL & SVAR

Vi har herunder samlet en lang rekke spørsmål som forhåpentlig kan være deg behjelpelig, hvis du skulle ha et spørsmål eller to. Skulle du ikke finne svar på spørsmålet ditt, så skal du endelig kontakte oss via tlf., pr. e-post eller facebook. Vi har åpent hverdager fra 10-12. Telefon: +45 78 73 72 60 / E-mail: info@lednordic.no

Allmänt

ER LED-stearinlys MILJØVENNLIGE?

Vår leverandør er BSCI godkjent. Det vil si, at produksjonen har foregått under ordentlige arbeidsforhold. De er laget av 100% paraffin.

Dessuten er det ingen risiko for sot, røyk og partikler i luften, som det ellers er ved vanlige stearinlys. Det minsker en forurensning av inneklimaet.

HVA ER RIMELIGST – VANLIGE LYS ELLER LED-LYS ?

LED-lys er 6-8 x rimeligere i drift enn vanlige blokklys.

LIGNER LED-STEARINLYS PÅ RIKTIGE LYS?

LED-lysene våre har vakkre dråpeformede 3D-flammer, som gir et varmt, hvitt lys. Selve flammen er solid, men lyset inni kan “blafre”, så det til tider ser ut som den ekte varen. I tillegg er lysene laget av ekte voks, som sammen gjør at lysene ser ut som ekte lys.

Vår Anna-kolleksjon har en bevegelig flamme, så det er selve flammen som beveger seg og “vipper”. I tillegg er kubbelysene laget av parafin og kronelysene av plast. Den bevegelige flammen får det til å se ut som lyset flimrer litt og gir et veldig realistisk utseende til lysene.

HVILKEN FARGE HAR LYSENE?

Flammen til lysene har en varm hvit glød. Selve lysene finnes i flere forskjellige farger.

LYSER DE MYE OPP?

LED-stearinlysene lyser like mye som vanlige stearinlys. Med fjernkontrollen kan du justere lysstyrken på lysene og dermed spare på batterienes levetid. Vær oppmerksom på at fjernkontrollen må kjøpes ved siden av, med mindre annet er angitt under produktet på nettsiden.

KAN LED-STEARINLYSENE BRUKES HELE ÅRET?

Ja, du kan nyte de små glimtene hele året, både inne og ute – så lenge de ikke blir fuktige.

Ønsker du lys som tåler å stå ute i regnet, kan du ta en nærmere titt på våre utelys, som du finner her.

FJERNKONTROLL KAN KJØPES TIL DE FLESTE LYS

Under hvert produkt står det om en fjernkontroll kan brukes til å styre lyset. Det vil også være en lenke til fjernkontrollen som passer til det gjeldende lyset.

KAN DERES LED-STEARINLYS STÅ I SOLEN?

Nei, akkurat som vanlige stearinlys kan de ikke tåle dette – de smelter.

HVORDAN BRUKER JEG LYSENE?

Vi har laget manualer til lysene, som beskriver hvordan de skal brukes. Du finner manualene her.

FØLGER DET BATTERIER MED?

Nei, batteriene kan kjøpes separat på nettsiden vår.

BATTERITID

Den oppgitte batterilevetiden er når produktet brenner uavbrutt. Ved bruk av timer/fjernkontroll kan batterilevetiden nedsettes, avhengig av batteritype. Med 1 x AAA og 1 x cr2032 batterier er det mer enn med C-batterier.

HVORDAN BRUKER JEG DEN SVARTE FJERNKONTROLLEN?

Først og fremst bør du sørge for at produktet du ønsker å bruke fjernkontrollen til kan styres med fjernkontrollen. Du kan sjekke dette under hvert produkt på vår hjemmeside.

Når du bruker fjernkontrollen, er det viktig at du har fjernet den lille plastbiten som er plassert på bunden av fjernkontrollen. Deretter må du sørge for at du har slått på lysene under bunnen før du kan bruke fjernkontrollen til å kontrollere de. Husk at du må være innenfor rekkevidden til lysene og at du må peke fjernkontrollen mot lysene du vil tenne. Bølger fra radio og lignende, kan i noen tilfeller påvirke bruken av fjernkontrollen. Ønsker du å lese mer om fjernkontrollen og dens funksjoner kan du klikke her.

LED-kuler/lamper

KAN LED-KULER/LAMPER TÅLE REGN?

Ja, de er værbestandige. Likevel kan de ikke legges i svømmebasseng.

KAN DERES LED-KULER/LAMPER LADES?

Ja, lamper og LED-kuler med USB-lading kan lades i stikkontakten – husk å kjøpe et stikk. Våre solcellelamper og LED-kuler lades ved å stå i fullt solskinn i 8 timer. Hvis det er en “on/off”-knapp på lampen, må produktet være på “off” når det skal lades.

ER LED-KULER/LAMPER STERKE?

Ja, de tåler å bli tapt – de er laget av sterkt PE.

BLIR LED-KULER/LAMPER MISFARGET?

Nei, de er uv-beskyttet mot solen.

Frakt

HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?

Vi benytter oss av PostNord, som tar 4-8  dager fra avsendelse av din(e) vare(r).

HVA ER FORSKJELLEN MELLOM «MED LEVERING» OG «VELG POSTKONTOR»?

«Med levering» betyr levering direkte hjem til din hoveddør. Det betyr også, at du må være hjemme for å motta pakken – ellers vil den bli lagt til opphenting på det nærmeste postkontor.

 

«Velg postkontor» betyr at du selv kan velge, hvor pakken skal sendes til. Det skjer i vår sjekkout. Deretter vil du motta sporingsnummer samt instrukser på hva som skjer heretter direkte fra PostNord.